movies..


ntah bile kitorang pegi tgk cite ni lpe dah..
semua org ckp cite ni best gelak smpai pecah panggung and blablabla
mase kitorang tgk tu pn panggung penuh wlaupn cite tu da ditayangkn seminggu lebih..
tp tak tau la knape sye rase takde la klakar sgt just bolela..takde la jugak rase nk gelak giler2 cume rase nk gelak biasa2 je..tp sye tak ckp cerita ni tak best..best je!!
ble ckp ngan org ape yg sye rase psl cite ni org akan ckp.."eh klakar giler la..pnat gelak tau!!"
erm sye ni takde perasaan ke..??
*sye rase cite Niyang Rapik lg klakar kot*heeee =D

ha ni best..!!kitorang tgk hari 1st cite ni kluar 25.02.20210!!mase befday cik fyda tu!!
and dibelanja oleh Asyraf..thanx weh =)
jimat skit duit kitorang yg mmg sikit ni..haha

sbb utama tgk cite tu pasal ade en.Awal ni lah!!peminat setia fyda tu..

but i like him..heeee ('_')

Adnan Sempit ni asyik buat lawak je..cerita seram tp kitorang kat dlm panggung tu asyik gelak je!!

Zed Zaidi

start cite je part ni..geli siot!!eeiiiiii

Liyana

ni antara part2 yg kitorang gelak gler2..

mmg klakar gler la part ni..reaksi mke die tak bole blah btol..hahaha

yg ni pon same

ending die mengecewakan befday gurl tuh..sbb hero pujaan hati mati..
bkn stakat mati jahat plak tu..haha

so fyda,still adore him..??that en.Awal..haha

CONVERSATION

2 comments:

Ahmad Syazwan B. Ahmad Tarmizi said...

baru ja layan adnan sempit. best2

FaNaNie said...

lpas ni ade adnan sempit the movie plak kan..eh yeke..??haha

Back
to top