movies..again..!!

fatin pegi tgk movie lg..??ish3 tak de keje lain ke fatin??
ala org da nk blanja on jela nk blanja org duet ade 2-3 helai je duit singgit plak tu..haha

first movie

V3 samseng jalanan.Exited nk tgk sbb ade Farid Kamil.Then mula la fyda bising2 "ha ternganga tgk farid kamil..haha" eh actually die layan cite ni ke die just tgk sye?? 

hensem kan3??sape setuju sila angkat tangan tinggi2 skrg..hehe
erm cite ni okla jugak bolehla tahan best cume cerita die mcm lbih krg sama mcm sblm2 ni..eh tu just my opinion org lain maybe ckp lain.Tp sbb ade en.Farid ni terus jd best =)

next movie

Alice in Wonderland.Mule2 tu pikir 2-3 kali jgak la nk tgk ke tak sbb ade org ckp tak best!tp ternyata org tu salah sama sekali..best gler lah!utk org yg ske berfantasi tu mmg best la klau nk tgk cite ni.Org bole tukar jd kecik then tukar balik jd besar,kucing boleh hilang2..kalaula dunia realiti mcmtu tak tau la ape jadi nnti!

ni la kucing yg boleh hilang2 tu..colour biru comel giler.Suke senyum sampai ke telinga.

ni pulak si kepala besar yg sgt fanatik dgn bentuk love..smpai bibir pn bentuk love.!sgt crazy

si hero..Johny Depp.Rambut da mcm kene current.Die ni plak hebat dlm membuat topi.Mintak je nk yg mcmane confirm die boleh buatkan.

''org yg gila adalah org yg terbaik''

*so semua org jadi la gila klau nk jadi yg terbaik!!*

CONVERSATION

1 comments:

SMKPU(1) said...

Check out web skolah yg baru at smkpu1. Boleh antar article fasal sekolah ke puchong.utama@yahoo.com untuk diterbitkan di sana.

Back
to top