Kem Easy Math at UPM


Di mane sye ptt mulekn dlu eyh..??erm..ni 2nd time sye menyertainyer..kem ni sgt2  lah best n tlah m'hilangkn fobia sye t'hdap math.Seriously!!da rse agk bijak ar gak..hehe

Lokasi:Kolej Tun Perak(KTP) UPM.tp ktorang menginap kat Kolej 12,agk jauh tok gi ke KTP nih..so t'paksalh naik bas tiap kali nk gi klas.Ktorang pn poyo2 la berangan jd bdak U jap,nk gi klas kne tggu bas,naik bas..best wo!!da la bas die exclusive gler,bas UPM la katakn..wlaupn t'paksa b'diri kat tgga jer sbb bas pnoh..haha.Pic kat ats tuh maybe diorang pnye dewan jer n kat situ jela ktorang blaja.Ktorang tdo kat dorm student diorang..sgt selesa.

Mlm ke-2 kat sne pling best..ktorang blik dorm jln kaki rmai2,mase tu kul 12.30 a.m..sbb bas diorang smpai kul 11 je..actually ktorang yg nk extend sbb x smpat nk knl2 ngan ahli2 kump yg laen,so mase ni just maen2 jela.Aktivitinye jerit2 smpai sakit tekak..hihi.On the way balik plak mmg meriah dlm kesamaran mlm ktorang jln smbil nari2,nyanyi2,sume have fun..hilang ngantuk!!itulah serba sedikit kenangan manis kat sne.Actually bnyk lg cme mls nk tulis jer..

CONVERSATION

0 comments:

Back
to top