majlis graduasi 2009

-the invitation card-


para guru sekalian

ballroom at the summit hotel

Cikgu2 yg uruskan pendaftaran..
mmg orange temanye!!eh tapi Pn.Lailiah salah tema plak..haha

sibuk plak Muhammad Addam Bin Daud nih..

biarlah mereka dgn gaya mereka tersendiri!!

semua black & white..cool =)

acara pling hebat that day..coir!!haha

Kenangan Terindah & I Never Had Dream Comes True..

mmg ia meninggalkan kenangan yg paling terindah ah!!

ini la aktiviti yg dinanti-nantikan..makan time!!

table diorang kot yg pling meriah dgn makanan..

all the teacher..

bersama teman-teman tersayang..cehh!!haha..check it out ya!!

teman seperjuangan..Nora

Juliana or Jue for short
classmate pling ceria..Farah Sofea!!

girl pling cun that day..Syafira!!
act kat papan tu ade tulis name skolah so konon2 nk show off la pegi amik gamba kat situ.. =p

amalina n syafira

ziraaa.. 

atikah..ini dlm bas oke!!

KP tiba2 jek muncul kat situ..haha tak paham btol dgn si raziq nih!!

Nab.. err..Nabil for long..haha
sye lbh ske pggl die nab wlaupn bunyinye mcm sgt klakar rite..haha
"eh muke korang sama la..mcm adek-beradik la..blablabla"
mereka yg kata sye tak kata ape2 pon..=p

fiza kata "yg ni fatin mcm dgn bodyguard ar" haha..
no comment!!sorry Addam..

"kali ni kte tak nmpk pendek sgt kan..??haha"
hot je ameer ble dgr statement tuh!!

faidhi said "jom ar kte tunduk sama2 biar ko tak nampak pendek sgt"
adoyai!!!
tapi betollah ape yg die ckp kan..ahaha

di pintu masuk ke ballroom

5 awek2 cun..

penat sgt ke cik abg oii!!
Lalat ni nak bermanja2 ngan addam plak!!hehe..

and I got something utk dibongkarkan di sini!!!

first

second

third

forth

**persoalannye miss syafira,anda pilih mane satu ni..??first..second or third??
 yg forth tu dikecualikanlah yerk..haha..
~klau yg first tak boleh nnti ramai yg jelous..
~klau yg third anda sggup ke bermadu..haha
**so anda tiada pilihan laen lg..hahaha..jgn curang yer kakak ipar!! =)


CONVERSATION

5 comments:

nurul anisah said...

best giler..dulu zaman skolah xde plak cmnie..huhu

FaNaNie said...

pegi la masok skola balik..!!haha

feera.fyra said...

ehem2.
agak2. kenapa kena pilih number dua sedangkan dia dah couple.
check it out sendiri ya.! :D

FaNaNie said...

OMG..serious??
oh sory kte tak tau pon..
so sorry!!!!!!

julieto diamo ! said...

hehe., lukenabeb.! :D

Back
to top