mimpi tu..pelik!!

mimpi lg..??yes but this time pelik..sgt!!tak tau knape mcmtuh..
sye mimpi psl someone yg sye knl and pnah rapat sgt2 dgn die satu masa dulu..tp tak tau mcmane skrg da tak rpat..bkn stakat tak rapat sometimes da mcm tak knl each other!!honestly sye syg gler kat die as a friend lah but nk bwat camne kan..slalu jealous ble tgk die rapat dgn org laen..serious!!and tak tau la knape msti kene ade feeling tu..satu masa dlu pnah pegi tgk wyg same2..hey u still remember kte tgk cite KL Drift and 9 September tuh..??pegi mkn same2,maen boling same..ala yg sye mnang tue!!haha..nk blik that moment!!..then sbb die lah sye msok tmpt game kat sblh cinema kat ioi tuh..beberapa hari yg lps ade terjmpe die tp die mcm nk melarikn dri jek!!hurm..why hah??
oke berbalik pd mimpi tu..mimpi ni sedih gler for me lah =[
it started with...both of us ddk kat satu tmpat ni..tmpat tu ramai org tp diorang sume tak pedulikan kitorang pon..and tmpt tu sgt familiar lah!!mase ni mke kitorang sedih amat lah..dua2 tak ckp ape2!tp sye tau die nk pegi jaoh n tggalkan sye that time..then tibe2 sye pgg tgn die..,pgg seerat-eratnye seolah2 tak nak bg die pegi!!die pon mcm tue..tp tak lame lps tu die bangun and die bg beg yg die tgh pakai..
me:tak nak..
he:ambik lah..
me:tak nak..
he:ambik jelah!!!
die tengking sye but maybe die terpaksa...mke die sedih gler lah!then sye pon ambik..lps tu die tros blah,.mcm tu je without saying anyhing even bye2!!
sye still ddk kat situ..rase mcm nk nanges jek..mase tu sye rase sye sorang je yg ade kat dunia nih..sye nk tau die nk pegi mane tp knape sye tak tnye die..??
sye tak nak die pegi tp knape sye tak tahan die..??
bru nk bukak beg tu tetibe tersedar dr tido..so tak tau ade ape..
until now mimpi tu ade dlm kpale otak nih tp mkin lame mkin lpe die pnye gambaran..ble teringatkn mimpi tue automatik sye jd dup dap dup dap..dun know why lah!!rase nk nanges pon ade..i need to see him now!!but how..??aarrrrrgggghhhhh 

CONVERSATION

2 comments:

fyda husain said...

hye!!!
mmg mimpi tue pelik!!tp...
mimpi yg bg kita bahgia tnp di minta..
aku x pnh tahu psl mimpi ni,n also dat special guy!!hahaha..but it's ok,,pape pun...ko kne wt solat tahajud n solt hajat...tuk dpt blik smbungan mimpi ko tue..hahaha
good luck!!!

FaNaNie said...

sgt pelik pon..!!
kte tak cite kat ko sbb kte rase mcm tah pape jek..haha
special guy..??no lah just friend
smbungan mimpi tu..biarla die dtg sendiri..hehe

Back
to top