last but not least!

baru sekarang sye tau yang buat sanggul tinggi-tinggi tu haram even pakai tudung.Ha korang tau tak??for further info klik sini.So lepas ni jagan buat ok!

tadi terbaca blog someone ni..her bf baru je pergi meninggalkan die buat selama-lamanye.Sedih giler.Baru 7teen pulak tu.Tak dapat nak bayangkan macamane kalau diri sendiri yang kena.Eh diri sendiri tu ade bf ke??hahaha

*al-fatihah buat her bf*

alamak dah pukul 5 lah!so fatin kena berundur diri dulu sebab nak kena siap-siap balik ke Ipoh!
Goodbye for the second time.

Fyra,Fiza..if ade ape-ape info pasal ptptn ke atau ape-ape lah yang ade kena mengena pasal 26 jun ni text me ok!

last word:sye rindu dekat tuan punya penyu..(haha tetibe nak cakap benda ni!!)

my name

CONVERSATION

1 comments:

little gurL.! said...

wow.!tktnye..:(
next time jgn sanggul tggi2 lg fatin.! :p

Back
to top