bahana Cinta Kirana


mesti korang pernah tengok cerita Cinta Kirana ni kan?Best sangat ke?Bagi sye biasa je..sama je macam cerita indon yang lain,2 kali 5 je..lepas baik gaduh balik lepas tu mesti ade cinta 3 segi takpun 4 segi.Boring! ala boring pun sye layan jugak..haha nak buat mcmane dah semua orang tengok sye pun tengok lah.
Ramai sangat yang tergila-gilakan Galang.ok la boleh tahan cute jugak la tapi tak boleh lawan boyfriend sye..hehe siapakah?
patutnya cerita ni kena tukar tajuk sebabnya kebanyakan orang tak panggil Cinta Kirana tapi Cerita Galang..ahaha kesian Kirana

 Gara-gara cerita ni jugak la selalu gaduh-gaduh berebut remote sebab diorang ni peminat setia cerita neh,sye tak minat langsung!kalau terlepas episod pun tak payah risau diorang boleh cerita dari A-Z..

 nak buktikan kesetiaan kat cerita nih..satu hari tu balik kenduri je tetibe budak ni ambik bunga telur pastu terus melutut.Sebelum tu dia pesan "nanti atin cakap I LOVE U kat ina macam Kirana dengan Galang tu tau!"

Budak kecik macam ni tak boleh tengok cerita mcm ni..tak elok!hahaha mudah terpengaruh.Ish3

CONVERSATION

2 comments:

asyfiqaz said...

kat rumah ni ha tengah bukak cite tuh..dok hulang2 tiap2 ari..adeyy

Fatin Hanani.. said...

terpaksa melayan jugakk..hehe
pagi petang siang malam cinta kirana cinta kirana..!

Back
to top