g00dBye g00dGirl !

Nor Fiza Binti Md Noor.
One of my BGFF since form 1..eh apesal gedik-gedik speaking pulak malam ni?
ok tukar bahasa...loading~

Ha Fiza ni dah boleh dikatakan ex UiTM Pilah secara rasmi sekarang.Kenapa?Sebab dia dah diterima oleh SPA dalam jurusan Pembantu Makmal kot..huuaaa lupalupa!Sila maafkan sye yang selalu lupa ni..Eh SPA tu Suruhanjaya Perkhidmatan Awam tau bukannya spa urut tu.Buang tebiat ape pegi sambung belajar kat spa urut.



sebenarnya dari sekolah rendah lagi dah sebumbung seatap.SK Puchong Batu 14(tempat kejadian..hehe) tapi masing-masing tak kenal sebab Fiza ni pandai sikit so dia duduk kat kelas Elit (orang-orang Elit je yang layak..haha Elit kat sini membawa maksud First Class bak kata Orang Putih

bila dah meningkat dewasa sikit (Form 1 dewasa ke? hehe) barula dapat duduk sekelas..barula dapat mengenal hati budi masing-masing bak kata orang tak kenal maka tak cinta.tapi kitorang takdela sampai ke tahap bercinta monyet bagai..Nanti orang cakap lessss pulak..huhu~


sepanjang dah lebih kurang 6 tahun lebih ni Fiza banyak gila tolong sye.Gila sampai tak bertahap laa.Dah tak tau nak ucap thank you soo much macamane lagi.
maklumla sye ni sengal-sengal ubi sikit kadang-kadang tu.Sampaikan dah bergelar mahasiswi pun still peragai macam budak sekolah.Nak buat macamane kan orang pun selalu tanya sye ni form berapa..hehe perasan muda pulak tiba-tiba.


cun kan Fiza Lola??ya sye tau semua kawan sye pun cun-cun belaka tak macam sye..h0h0~
dulu nak keluarkan duit kat atm pun sye taktau..sampaila Fiza ajar baru sye tau..hehe
mula-mula kat Pilah dulu duit poket punyalah berjimat cermat gara-gara tak reti nak keluarkan duit..hahaha

tekan ni pastu masuk no pin pastu tekan ini itu blablabla..
oh macam tu ke??senang je nak keluarkan duit rupanya..

lepas tu muka ni je yang selalu keluarkan duit..hahaha

laptop hang pun mintak tolong fiza jugak..Disaat panic tak boleh nak shut down lappy tu hanya fiza terlintas difikiran..hehe fiza terharu tak?

fiza kalau laptop hang nak buat macamane eh?
tekan button on lame-lame nanti dia off sendiri
tak boleh jugak
kalau macam tu kau kene cabut battery lah
erm mcmane nak cabut battery eh??HAHAHA (tang ni memang sengal habis)

fiza pun mesti dah pening-pening lalat melayan kerenah sye nih.Benda bodo-bodo pun taktau nak settlekan.

eh ade lagi..

fiza nak daftar kolej mcmane?
Buat benda alah SuFo tu celah mane?
nak settlekan ptptn macamane?

hmm semua fiza..kalau fiza takde taktau la mcmane..hehe


fiza pun da pesan "fatin kalau ade pape jadi bagitau aku biar aku serang HEP tu"

serang menyerang memang fiza suka..harap maklum..hahaha
fiza memang saviour sye..jangan sape-sape berani nak curi!!!

 
Di mana ada Fiza di situ ada Fatin..
sampai ade orang tanya tak boring ke asyik tengok muka orang yang sama je?
alaa diorang jelous tu tak dapat berkepit dengan fiza kan..=p

kalau dia jadi pengerusi kelab sye pulak jadi setiausahanya..hehe pelengkap hidup~

sampaikan nak melintas jalan dia jugak pimpin erat-erat sebab dia tau sye ni penakot sikit bab-bab melintas jalan..kalau sorang-sorang memang nak tunggu jalan tu clean and clear dulu lah sebab tu sampai sekarang tak pas lagi bawak kereta walaupun dah berlesen.Kalaulah dekat dunia ni ade jalan khas untuk sye sorang je kan bagus..tak payah satu dunia la satu Malaysia je pun takpe sye tak kesah..boleh tak agak-agak??



walaupun sebelum ni kitorang belajar kat tempat yang sama,kampus yang sama,course pun sama tapi jarang jugak nak jumpa.Lepas ni semua dah lain apatah lagi kan..

tapi takpe bak kata fyra..kira adil la kan semua dah lain-lain tempat.
Masing-masing pun ade cita-cita sendiri kan kecuali sye laa sebab sye tengah taktau nak jadi apa selain nak jadi manusia yang berguna tak pun suri rumah tangga sepenuh masa.huahuahua buat masa ni tu je kot cita-cita paling bagus pada abad ni!


ok lah..fiza g00d luck for you..belajar elok-elok jangan main-main.erm rasenya dah berpuluh kali dah cakap benda yang sama je..

versi baru pulak..
fiza jangan main sorok-sorok pakwe lagi..

kawin jangan lupa jemput..tapi kalau kte jemput dulu jangan tak datang..eh jangan salah paham kte nak jemput datang kenduri akak kte..hehehe

forget me not and BGFF sampai bilabilabilaaaaa...!!!!

will gonna miss you..lepas ni kena naik ktm sorang-sorang la nampaknya..Tak aci kau kat kl je..h0h0~

THANX A LOT AND SORRY FOR EVERYTHING!!!!!!!

p/s:fizaaaa kte baru jumpa fb orang yang kau cari-cari satu ketika dahulu..ala yang cute-cute tu..tak tau la kau masih mencari ke tak kan..hahaha

my name

CONVERSATION

2 comments:

HaNa HoNeY said...

ini la name kawn susah senang
^_^

Fatin Hanani.. said...

yeaaaahh setuju2!!
bkan senang nak jumpa kann..

Back
to top