...Reunion Part 3


Assalamualaikum..
 post ni sambungan daripada post yang tergendala haritu.Tak berapa nak haritu la pun dah berapa bulan dah..sangat-sangat past tense yer.Kalau word happen dalam past tense happened tapi kalau dalam kes sangat-sangat past tense dia jadi apa? happeneded ?? itulah ibaratnya.Tapi janganlah guna dalam essay pulak.Tak baik untuk kesihatan ok!

Reunion ex-skp batu 14 batch '99-'04.
bangga tau sempat pergi sekolah masa tahun 1990-an,rasa klasik sangat.Walaupun lagi setahun je nak ke tahun 2000.Ok la tu sempat jugak la nak tulis tarikh guna anggka 9 banyak-banyak..hahaha merepek apa ni?


ade jugak yang nak kene cepuk bila dia tanya " eh kenapa '99? bukan kte masuk tahun 2000 ke??"
errr tak payah nak perasan muda sangat la kan.


deco semua sye dengan fyda buat.Yela orang lain sibuk kerja cari nafkah kitorang berdua je yang tak berapa nak sibuk duduk kat rumah jadi suri rumah tangga sepenuh masa kejap..bila dah ada kerja masing-masing exited lagi-lagi bila Big Boss aka Mr Observer dah suruh kitorang handle reunion sebelum semua budak matriks masuk U.Big Boss la katakan,kitorang ni apa la sangat orang bawahan je..hahaha


malam tu tidur pukul 4 pagi gara-gara nak siapkan benda alah tu.
konon-kononnya pro semuanya nak last minute choclate,cupcake,deco semua buat malam tu.. nasib baik sempat siap.


lokasi? Haji Cafe ..betul-betul belakang rumah..hahaha
and betul-betul sebelah rumah Umi..
mula-mula nk buat kat sekolah je but leceh glerr laa..nak kene buat-buat surat la tu la ni la. ingat kitorang ni rajin sangat ke nak tulis-tulis surat ni?
buat belakang rumah je senang..
tak aci?why? sebab dekat dengan rumah sye tapi jauh dengan rumah orang lain? Then kalau nak aci sangat jom pergi pulau mana-mana..jauh dengan semua orang except for Pulau Meranti..hehe aci tak?


nasib baik cik fyda kte ni kreatif orangnya..kalau nak harapkan fatin hanani tu harapanlaaaa ;D


adik kepada Umi..totally forget her name..padahal jiran tu.Tak patut betul -.-''
thanks to her too sebab sudi tolong kejar belon yang suka main kejar-kejar tu.. haa??


acap and umi.. candid.Gotcha!hahaha
relax jangan marah..gurau-gurau jela babe =)



lots of LOVE..ni menunjukkan kasih sayang antara kitorang yang melimpah ruah bak lava gunung berapi.
peribahasa ke apa tu??
maaf sye bukan budak sastera



Rafidah Hussain..
tanpa dia reunion ni takkan ada tau..so berterima kasihla dekat dia yeh.
bakal mahasiswi UTM tak lama lagi.


cotton candy..


button.
sebenarnya kitorang tersalah hantar design..tapi still nampak WOW kan!



sye ni pantang nampak belon that's why la nak jugak-jugak letak belon..at last orang lain yang bersusah payah nk kena tiup sebab sye tak reti...hehe


Haziqah Dahli..see full name ok!
bab nak mengingat nama orang ni petik jari jelaaa (jangan nak riak sangat la kan)
last jumpa masa darjah 6..bila dia muncul on that day
 "errr ni haziqah ke??"
seriously lain sangat muka dia.nampak lagi matured.Of course la kan.


minah ni je yang entah bila nak nampak matured. Ade ke patut orang cakap "laaa ingatkan budak umur 15 tahun"
tak tau diri sendiri tu patut rasa bangga ke rasa nak marah..at last gelak guling-guling jela. *Pasrah*



tingkat atas  tempat kitorang berkumpul makan-makan..
kat bawah tempat BBQ.
Kat atas tak boleh nak berBBQ takut sekali dengan kedai tu terBBQ nanti..


Aisyah Alwani Azhar..
our photographer on that day.
thanx ecah =)


ni la antara budak yang suka bergosip masa rehat kat sekolah dulu.
boleh percaya ke bergosip masa rehat je?? heeee~


Ruzaini Ayob aka emon..tak tau kenapa nickname dia macam tu.
yeahhh ni la bakal chef satu hari nanti..amin
currently studying culinary art..tolongla jangan cakap sye ni bg info yang salah.!


syafiq roslan yang berbaju biru tu.



BBQ..
sangat sedap ok!



antara menu on that day.


BBQ memang keje kaum lelaki..kalau perempuan buat apa jadi?
hancur lebur for sure!


 Muhammad Azam Rosland..
currently studying at Johor.


Muhammad Azrin aka ayien
bakal Businessman =)
thanx to him walaupun masa tu tengah busy nak siapkan assignment sempat lagi nak settlekan benda-benda ni..very appreciate that.! and dia antara orang paling bersemangat.



glerr punya banyak makanan yang kitorang order..sangat banyak lebih.
maybe salah kitorang..terlebih order kot..
maklumla first time handle event macam ni..learn from mistake =)



hasil kerja fatin and fyda.


Asyraf Safwan Amdari.
thanx to him too sebab sudi mengangkut barang yang banyak.


Zakaria Osman..
bakal architect tak lama lagi.
sangat hebat.!


Zahiruddin ..
entah kenapa dia sangat pendiam sekarang,tak macam dulu.


girls and tersesat sorang boy kat belakang tuh..
mana entah girls yang lain.Kalau lagi ramai sure lagi gempak!
Nur Shahira Ahmad Awaluddin..studying at MSU..
Nurul Syazwani Syafie..UiTM Pilah.Ehh macam familiar la tempat tu..hehehe


ni ha Big Boss aka Mr observer..
tabik spring toing toing jugak laa dengan dia sebab sanggup kehulu kehilir semata-mata nak siapkan itu ini.
Quotes yang paling sesuai.. Senang sama-sama susah pun sama-sama. Boleh diterima ke ni?
Bakal menakluki UTM jgak tak lama lagi..course apa? entah laa..btw congratz!


kiri: Zul Hairi 
bila tengok gambar ni,betul-betul teringat masa zaman sekolah dulu..tak tau kenapa..
*sedih* apa motif nak bersedih sangat ni?


makan time..
ayien,zahir,azam,umar


haziqah,zana,adah..
adah yang menceriakan majlis.. thanx babe =)


tu ha rumah umi..heehee


tart from adah..
tak sempat nak rasa =(




Atiqah Jaamat..
sangat cantik dia ni sampai tak berkelip mata memandang..
eh bukan mata sye yang tak berkelip.haha
Both of them studying at UiTM Jengka..


board ni still sye simpan..
and for sure akan senyum sorang-sorang bila baca.
Juliatin pemegang rekod paling banyak letak notes..ngeeee~


classmate masa darjah 5.
sangat baik and tak sombong..sama je perangai macam dulu-dulu =)


ex-6 Elit 2004..
zack,acap,umi,fyda,zul,zahir,ayien,razi,basril,nabil,faidhi.


ni la penyumbang notes paling banyak kat board tu..hehe



best friend since sekolah rendah..erm i think so.
thanx to Basril yang sanggup datang dari Nilai.



aziz,zul,shahrin,nazrin,apek
yup mereka sangat happening.





So overall Reunion Episod 3 ni sangat best tapi lagi best if lagi ramai yang dapat join..Kecewa jugak la sikit bila ramai yang tak dapat datang.Dari tengahari kitorang spent time dekat situ.
Ramai yang mintak another reunion.So how?maybe bukan dalam masa terdekat ni kot.Mungkin dalam masa 5-6 tahun lagi..nak lagi best lagi 10 tahun..
10 tahun dari sekarang masing-masing dah umur 29 tahun..for sure masing-masing dah berjaya kan..
Nanti boleh la sye jumpa dengan doktor,arkitek,engineer,lawyer,businessman,lecturer or maybe saintis..hehehe *teruja* ;D


 Last word : Sangat happy dapat jumpa korang balik..do keep in touch okeh! =)
kepada nama yang tak disebut sorrryyyy..tak sebut bukan bererti tak ingat.

sangat bertuah dapat kawan macam korang ('',)








my name


CONVERSATION

2 comments:

basril said...

wahhhhh...nme ak ad la...

Fatin Hanani.. said...

hahaha bangga tak??

Back
to top