chezzy month ;)

Assalamualaikum :)

now: 11.11.2011
mesti ramai orang kawin kan harini..Siap berebut tok kadi sebab nak nikah 11/11/11
hantaran RM 11,111.11
11 dulang hantaran
mas kawin RM111.11
hadoooi apa sangatla kat no 11 tu. 

eh taknak cerita pasal ni sebenarnya pon.
Ni cerita bulan lepas ni.
03.10.2011 come again this year and dah lama pergi dah pun.
cerita pasal 03.10.2011 kat tarikh 11.11.11..haha ketinggalan zaman punya cerita.

Oktober tahun ni bulan exam.So lepas 12 kali fikir nak balik ke tak masa 03.10.2011 akhirnya balik jugak.Terpaksalah korbankan Bio semata-mata nak makan cheese punya pasal..hehehe
at last Bio pun study ala kadar je.Salah siapa?cheesecake?

a day before 03.10.2011 dah celebrate becoming birthday dengan Fyra a.k.a CSW.
tengok wayang cerita..alaaa lupa lah apa tajuk cerita tu tapi seriously best.
then balik makan kat rumah sye je..jimat kos skit..hehehe
mak masak macam-macam katanya suruh ajak kawan-kawan datang rumah..
kawan-kawan?
kawan-kawan sye sekarang ni ada kat Pilah,JB,NS,Sarawak,Terengganu,Perlis sana tu..
then tinggal Cik Fyra ni sorang yang baru menyambut birthday nya semalam which is 10.11.2011
happy Belated birthday BGFF >.< 


On 03.10.2011
tak surprise langsung bila tanya birthday girl ''nak makan kat mana?''


Sebab utama pilih En.Kenny..
tiba-tiba rasa nak makan macaroni cheese yang superb tu!
sampai jilat garfu babe.


my sis and my mom..
dia kakak and bukan adik sye yer.
orang selalu salah sangka -.-''
and dia akan buat muka bangga sebab kelihatan muda gamaknya.


muka teruja sebab dapat makan macaroni cheese.



yang tengah tu baru adik and maybe lepas ni orang akan ingat dia abang sebab ketinggian dia melampau-lampau.Hormon terlebih ke apa?

yang tadi tu my 1st celebration which is dengan family.
then the next day..


my first cheesecake for this year :))
sye ni betul-betul dah jatuh cinta gilagila dengan cheese..so jangan tanya kenapa lepas ni sye gemookkkk!


mak belikan then apa lagi bawak balik Pilah laaa.



sila abaikan background yang bersepah-sepah tu.
almaklumla orang tengah final exam..emosi tengah tak stabil.
so apa kena mengena bilik bersepah dengan emosi tak stabil?
gaya duduk ala-ala katak di bawah tempurung..nak cover seluar tidur punya pasal.
Maaf tak berapa nak sopan la kot!


celebrate with housemate and ex-housemate miss Pikalurve 
Sm3-3731..perlu ke mention?
hahaha hanya tinggal sejarah lah bilik tu.

jarang ada orang nyanyi lagu birthday kuat-kuat sambil sye tersipu-sipu malu kat situ..memangla jarang setahun sekali kan?? :p
ehh bukan itu yang nak disampaikan sebenarnya..It's actually segan gila bila jadi attention masa tu.Nervous sampaikan orang tak habis nyanyi habis semua lilin tu sye tiup..hahaha
terbantut kejap nyanyian diorang~
btw thanks a lot to rakyat jelata sm3-37.You know who you are :))
thanks to Pika juga!

then the 3rd celebration..


with my 'bestest' friend..
sanggup dia turun dari JB semata-mata nak buat surprise.
Ok ini memang betul-betul surprise.
This is what we called 'TRUE FRIEND'
thanks babe and you know who you are kan?
sye sangat beruntung sebab dapat kawan macam dia..very appreciate it.


cheesecake again..hehehe
walaupun cuma 2 pieces..sangat bermakna okay!!!
=')

the 4th celebration..


haaa ni bukan cheesecake dah..
choclate indulgance..ini pun SUPERB jugak!
ini sebenarnya kes beli kek sendiri..hahaha
tak malu betul!


celebrate with BIG FAMILY
kat mana lagi kan..kat kampung halaman la of course.
Ipoh,Perak.Kat sini la sye membesar dulu.


Opah malu nak masuk dalam gambar..
dia pemalu macam cucu dia ni haa..
=p


selama 19 kali celebrate 3rd Oktober ni sye bebas dari segala ancaman tepung,telur dan segala benda yang seantero dengannya..sebab apa?sebab kawan sye semua baik-baik belaka macam sye jugak..hahaha perasan.
Terima kasih la dekat semua yang wish,celebrate mahupun yang tak ingat langsung tu..hehe
terima kasih daun keladi,
tahun depan nak lagi!!!

*post kali ni banyak nombor lah..pening kejap!*
my name

CONVERSATION

2 comments:

Syafiqah Hashim said...

tudia..
celebrate birthday sampai 4 kali setahun..hohoo..untung lahh..hadiah nanti pika bagi keyh :)

Fatin Hanani.. said...

hadiahnya kek je..dah habis makan laa.. ;)

Back
to top