lawak tahap ape weh?

post ni khas untuk AISYAH ALWANI AZHAR..ha ambik kau..hahaha serangan balas balik namenyer!

seumur hidup tak pernah lagi dengar orang main sorok-sorok blog,kau ingat ni main aci sorok belaklang tandas ke?..hahaha lawak tahap ape kau buat ni?Aisyah2!kan dah kantoi at last,tu pun nasib baik terjumpa kalau tak 10 tahun akan datang la baru jumpa..kau nak malu ape pun ok je blog kau takde yang pelik pun..best je bace celoteh kau yang macam-macam tu!Kalau fidah tau ni abislah kau..hahaha die pun terjebak jugak dengan dunia blog ni..hehe

"dunia blog ni bukannya besar sangat pusing-pusing nanti jumpa jugak..tak tahun ni tahun depan tak tahun depan tahun lagi satu"
ape fatin merepek ni act??paham tak ape yang sye nak sampaikan?tu ayat artis tu sebenarnya..hahaha

Start kenal Aisyah masa kat sekolah agama rasenye kenal masa darjah 5 tapi mula rapat masa darjah 6 kan?sila angguk weh!haha..duduk sebelah kau memang asyik gelak je keje tapi bila dah gaduh giler kentang la kan.Ingat lagi kau marah kte sebab balut hadiah berlapis-lapis,mase tu kau memang tengah hot dengan bdak laki kelas sebelah tapi kte plak jadi mangsa..kau ingat tak??haha rase nak gelak guling-guling je bila ingat pasal tu!

kita ber3 selalu jalan-jalan naik basikal petang-petang pegi taman,and one time tu kau sorang je naik basikal,kte ngan fidah jalan kaki and tetibe ade anjing kat taman tu.yang paling kte tak boleh lupa kau sanggup campak basikal tu semata-mata nak ikut join lari dengan kitorang. Bukan ke basikal lagi laju sebenarnye??Then tak jadi lari sebab asyik gelakkan kau.Tiap kali pegi taman tu confirm ingat incident tu ouh! 

kat sekolah agama pulak selalu buli Izzat Ramlan.weh rindu giler la kat Izzat tu.tau tak die kat mane?Serious nak jumpa die sangat-sangat!!

and now kau nak pegi further study kat MMU pulak.Ha MMU??aduh sangat fobia la dengan tempat tu.Kenapa?next post I story ok?Fiza,Fyra ingat tak incident kat MMU??haha
Good Luck kat sane.Creative Multimedia?kte tak tau course tu pasal ape sangat..yang pasti bile da berjaya nanti jangan lupa orang kat sini sudah la.hehe and jangan lupa update blog tu so that boleh tau ape perkembangan kau kat sane yer!

di kesempatan ni,nak mintak maaf kat kau eycah if ade buat ape-ape salah kat kau.Yela zaman kanak-kanak riang dulu mana tau nak jaga hati dan perasaan nih..heeee


ok that's all pasal kau..best tak?? >.<

my name

CONVERSATION

2 comments:

eycah said...

hahahaha ..
weyh, kelakar giler !
ak dah terbahak2 dah kt sini ..
lawak ar blog ko nie ..
berguling2 dah nie..
haha.. kenangan2 ..
ak pun rindu izzat kot . :P
ak cari kt fb xde ..
sedih2 .. :'(
papepun ,ak suke ! :DD

Fatin Hanani.. said...

haha kau la yang kelakar!!
boleh bayangkan kau gelak mcmane =p
kau ske??ske ape??ske izzat eh??hahaha ops!!
Izzat mane kau???ramai betul orang tgh rindu kat kau nih..
=(

Back
to top