a walk to remember.

yeahh haritu sye ke Alamanda Putrajaya untuk ketemu sama BGFF tersayang.Yelah masing-masing dah bawak haluan sendiri kan so susah sikit nak jumpa.Sorang utara sorang selatan lagi sorang timur another one barat daya..hehe ni pun nasib baik semua masih dalam Malaysia mcmana kalau masing-masing da ke overseas??tunggu kawin nanti baru jumpa kot.Kawin??yuuhhhuuu!

Syafira-Nilam Nursing College,Melaka
Fiza-Kolej Pembantu Makmal Perubatan,Jalan Pahang KL.
Mira-UiTM Jengka,Pahang
Ama-UniSZA,Terengganu
Me-UiTM Kuala Pilah,Negeri Sembilan.

eh someone missing!
Huda-MSU,Shah Alam.

dia ade kelas pada hari tersebut.Harap maaf.



ni lah BGFF yang disebut-sebutkan!


Fatin (TinTin)

as usual syafira (RaRa) yang akan sponsor transportation..thanx a lot babe!


Fiza (ZaZa)


myra (Myram0re)


 Amalina (AmA)


 agenda utama-ambik gambar banyak-banyak!


 Be str0ng Babe!!

 G00d luck to Fiza yang bakal menempuh alam SPA lepas ni.


 G00d Luck to Ama yang terpaksa menempuh kem ape tah the next day.


G00d luck juge utk diri sendiri for next sem




 banyak sangat photographer of the day.That's why lah!



 ape lah masalah yang dihadapi tu?


 patutnya kena angkut sorang yang boleh jadi photographer of the day.Then tak payah nak take turn lagi kan? =D



  penyebab barisan kat atm tu panjang..hehe


 buat amal kejap..Lap kerusi yang dibasahi hujan,while sye just tolong tengok..Cehh kejam sungguh!



 okey then time to say g00dbye alamanda..
g00dbye memories..
g00dbye akak yang dah susah payah tolong ambik gambar kitorang!



 g00dbye f0r n0w k0rang semua..Will gonna missing you m0re m0re m00000re!
kenapa setiap pertemuan perlu ada perpisahan??

 
my name

CONVERSATION

2 comments:

arifays said...

i love you. i heart you!

Fatin Hanani.. said...

love you more!!! =)
ah rindu laaa..

Back
to top