Contest Collage Kesayanganku


nak join?klik banner atas ni and segala rules and regulation ada kat sana ok!

ni yang sye create dengan penat lelah nya..

ha ni lah collage kesayanganku..
erm betul kan ni collage?kalau bukan sorry la banyak-banyak.silalah abaikan saja.hehe

mereka bukanlah pakwe-pakwe,madu-madu atau adik beradik sye..harap maklum ye.
ni semua classmate tersayang masa form 5..ye sye sayang mereka,mereka sayang sye tak agak-agak?
hahaha =p

cuba cari mane satu sye?haaa sah-sah dah ade nama kat situ kan..
kenapa sye terselit kat tengah-tengah?mentang-mentangla sye yang create kan suka-suka je nak letak diri sendiri jauh terasing dari orang lain.Eh bukan macam tu..sye ni boleh dikira one of orang penting kelas la konon-konon..yelah ketua gangster penting la kan??hehe

sye tag semua readers yang ade blog!
sye nk tag readers yang takde blog jugak tapi dah syaratnya mesti blogger,nak buat macamane kan?? 

my name

CONVERSATION

2 comments:

Miela Tahril said...

wah kreatifnye....boleh masukkan dlm ruangan mjlh skolah lah :)...sweet je...tq ye join contest sy dan g0od luck unt awk! :)

Fatin Hanani.. said...

thank yoouuuu..hehe
=D

Back
to top